O mně – O Thermomixu

Jsem Milan Stevanović a spolupracuji s firmou Vorwerk. Jsem obchodní zástupce Vorwerku. Představuji vám moji nejlepší kuchařskou hračku Thermomix.

ve zkratce

O mně

Vyučil jsem se kuchařem, ale vaření jsem neměl moc rád, tak jsem se rozhodl studovat web design a programování. Pracoval jsem s instalacemi a nastavením softwaru u počítačů. Provozuji stevanovic-design.eu a zabývám se tvorbou webových stránek.

Když jsem objevil Thermomix, má nechuť k vaření zmizela. Thermomix mi pomohl jednodušeji připravovat jídla, a proto chci tuto jednoduchost ukázat ostatním lidem.

Moje láska k Thermomixu.

Vždy jsem se řídil heslem, proč dělat věci komplikovaně, když mohou být jednodušší. Thermomix mi to umožnil.


Nevěděl jsem, co vařit, aby to bylo jednoduché a zdravé.

V aplikaci Cookidoo je mnoho zdravých a jednoduchých jídel, které mohu připravit jedním dotykem prstu. Líbí se mi možnost vybrat si jazyk, který chci a posunout své kuchařské dovednosti.

Thermomix spojil neslučitelné.

Thermomix mě překvapil. Používám mnoho funkcí, které charakterizují Thermomix. Nákupní seznam – skutečně si nakoupím, co chci vařit, nemusím kupovat potraviny, které pak vyhazuji. Plánování jídel využívám nejvíce při oslavách.


Proč Vorwerk

Vorwerk je známá společnost s dlouholetými zkušenostmi ve výrobě domácích spotřebičů. Působí již přes 140 let. Má pověst výrobce vysoce kvalitních výrobků a inovativních řešení. Thermomix, produkt Vorwerku, získal popularitu díky své schopnosti kombinovat více funkcí v jediném zařízení.

Ukazka Thermomixu - mandly

Jste zvědaví na Thermomix? Rád bych vám poskytl více informací!

Nechte si ukázat, jak vám může Thermomix zjednodušit vaření a přinést do vaší kuchyně nové možnosti. Zavolejte mi na telefonní číslo nebo napište a rád vám vysvětlím všechny výhody Thermomixu a odpovím na vaše dotazy.

Vplujte do světa inovativního vaření.

Zvedněte telefon a zavolejte ještě dnes!

792 369 227