Zásady ochrany osobních údajů

Tyto zásady ochrany osobních údajů se mohou čas od času změnit. Prosíme, abyste pravidelně kontrolovali tuto stránku pro případné aktualizace. Děkujeme vám, že jste si přečetli naše zásady ochrany osobních údajů. Vaše důvěra je pro mě důležitá a zaručujeme vám, že vaše osobní údaje jsou v bezpečí.

Ochrana osobních údajů Vaše soukromí je pro nás důležité.

Při sběru, uchovávání a zpracování vašich osobních údajů dodržujeme příslušné zákony a zásady ochrany osobních údajů.

Jaké informace sbíráme?

Na našem webu sbíráme pouze základní informace, jako je vaše jméno, telefonní číslo a e-mailová adresa. Tyto údaje pomáhají navázat kontakt s vámi a poskytnout vám požadované služby.

Jak používám vaše údaje?

Vaše osobní údaje používáme výhradně pro účely komunikace s vámi a pro poskytování služeb. Vaše telefonní číslo a e-mailová adresa nám umožňují odpovědět na vaše dotazy, poskytnout vám informace ohledně produktů a služeb a zajišťovat vám nejlepší možnou podporu.

Jak chráníme vaše údaje?

Vaše osobní údaje jsou pečlivě chráněny. Používáme bezpečnostní opatření, která minimalizují riziko ztráty, zneužití, neoprávněného přístupu nebo zveřejnění vašich údajů. Vaše údaje jsou uchovávány v bezpečném a důvěrném prostředí.

Jak chráníme Vaše údaje?

Vaše osobní údaje nebudou nikdy prodány, pronajaty nebo sdíleny s třetími stranami bez vašeho souhlasu, pokud to nevyžaduje platný zákon. Vaše práva: Máte právo požadovat přístup k vašim osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, pokud jsou nesprávné nebo již nejsou potřebné. Pokud si přejete využít tato práva nebo máte jakékoli dotazy ohledně ochrany osobních údajů, kontaktujte nás prostřednictvím uvedených kontaktních informací.

Tyto zásady ochrany osobních údajů se mohou čas od času změnit.

Prosíme, abyste pravidelně kontrolovali tuto stránku pro případné aktualizace. Děkujeme vám, že jste si přečetli zásady ochrany osobních údajů.

Vaše důvěra je pro mě důležitá a zaručujem vám, že vaše osobní údaje jsou v bezpečí.